Om svage indstillinger i operativsystemet

Når du arbejder med en computer, kan indstillinger for operativsystemet ændres som et resultat af dine handlinger eller handlinger for programmer, som du kører. Ændring af indstillinger for operativsystemet kan udgøre en risiko for sikkerheden på din computer. Hvis for eksempel automatisk login med det aktuelle brugernavn og adgangskode er aktiveret i browseren, kan en tredjeparts hjemmeside opsnappe din adgangskode.

Svage indstillinger i operativsystemet kan inddeles i to typer:

Som standard scanner programmet efter svage indstillinger i operativsystemet mindst en gang om dagen. Hvis programmet opdager svage indstillinger i operativsystemet, bliver du bedt om at udbedre dem for at genoprette sikkerheden i operativsystemet. For at få yderligere detaljer om hver af de svage indstillinger skal du klikke på linket ved siden af den relevante indstilling i programvinduet.

Du kan klikke på linket i meddelelsesvinduet for at gå til vinduet Scanning efter svage indstillinger, der viser de svage indstillinger påvist i operativsystemet. Oplysninger om svage indstillinger vises også i Meddelelsescenteret. Du kan gå til visning og udbedring af svage indstillinger fra Meddelelsescenteret.

I vinduet Scanning efter svage indstillinger, kan du udføre følgende handlinger:

Programmet identificerer svage indstillinger i operativsystemet for alle brugerkonti på din computer. Du kan udbedre svage indstillinger for andre brugerkonti på computeren, hvis du er logget ind på operativsystemet under en administratorkonto.

Hvis du ikke er administrator for computeren, kan du kun ignorere svage indstillinger for din egen brugerkonto. Kun en computeradministrator kan ignorere svage indstillinger for alle brugerkonti.

Du kan manuelt starte en scanning for svage indstillinger eller deaktivere scanningen for svage indstillinger.

Du kan fjernadministrere beskyttelsen af din computer og sende en kommando for at udbedre svage indstillinger fra My Kaspersky.